Omsorgsportalen

Tjänster för ett tryggt och självständigt åldrande

Digitala omsorgstjänster direkt hem

Med Omsorgsportalen skapar ni en framtidssäkrad och trygg fastighet för livets alla skeden. Kollektiva eller individuella digitala omsorgstjänster som till exempel spisvakt och trygghetslarm ökar brandsäkerheten samt framtidssäkrar fastigheten för ett långsiktigt och mer attraktivt boende.

Bo kvar hemma

Bo kvar hemma – på dina villkor

På Omsorgsportalen hittar du tjänster och hjälpmedel som gör det möjligt för dig att bo kvar hemma även om ditt omsorgsbehov blivit större. För många är det positivt att dagens hjälpmedel bidrar till en fortsatt hög integritet och framförallt frihet att fortsätta leva som vanligt – hemma. Utöver detta stärker dessutom flera av de hjälpmedel som finns tillgängliga till brandsäkerheten, vilket leder till ökad trygghet både för individen och grannarna.

Exempel på tjänster

  • PÅMINNELSER  - Behöver du hjälp att komma ihåg? Förhindra olyckor genom tjänster som påminner dig om det som lätt glöms bort.

  • TILLSYN  - Känn dig trygg i att en anhörig kan titta till dig från distans om du känner oro.

  • LARMA  - Vetskapen om att en anhörig eller larmcentral är en knapptryckning bort skapar lugn.

  • BRANDSÄKRA  - Glömt mat på spisen eller strykjärnet påslaget? Tjänster som varnar och stänger av automatiskt innan olyckan bryter ut.

Digital boendeanpassning för livets alla skeden

Med boenden anpassat för livets höst kan vi leva ett tryggare liv i vetskapen om att exempelvis våra anhöriga eller en larmcentral larmas om olyckan skulle vara framme. Även för den anhörige är det ofta en stor lättnad att känna sig trygg med att bli meddelad om något oförutsett skulle ske. Vi möjliggör detta på ett överskådligt, enkelt och tryggt sätt.

Tjänsterna kan beställas av användaren själv eller en anhörig direkt via portalen eller beställas som en kollektiv tjänst. Tjänsterna går genom välfärdsbredband varpå fastighetsägaren eller föreningen kan luta sig tillbaka medan vi sköter leveransen. Vi gör inte bara fastigheten mer attraktiv - vi gör den även till en säkrare plats för alla!

Har du några frågor om tjänsterna eller kollektiv beställning? Kontakta din säljare på Sappa eller ring oss på
031-7979200 så berättar vi mer.

Kontakta oss gärna

Har du några frågor eller funderingar? Önskar ni en offert skräddarsydd efter era behov och önskemål? Tveka inte att höra av dig!

Karl Stolpe

Karl Stolpe

Ansvarig Digital Omsorg

Vill du ansluta dina tjänster till Omsorgsportalen?

Fyll i uppgifterna nedan