Låna en larmklocka från Sappa och Sensagon
23 April 2020

Låna en larmklocka från Sappa och Sensagon

Nå dina anhöriga med en knapptryckning

Sappa och Sensagon erbjuder möjligheten att låna en larmklocka genom Omsorgsportalen kostnadsfritt i 3 månader. Larmklockan placeras runt handleden, halsen eller i fickan, så om du skulle råka ut för en olycka eller behöver hjälp kan du larma en anhörig med en knapptryckning. Vi hoppas att detta kan minska oron många upplever över att inte kunna träffas på samma sätt som tidigare, under dessa tider av smittspridning.

Hur tar jag del av erbjudandet?

Skriv in din adress för att se om erbjudandet är tillgängligt hos dig och beställ klockan. Den kommer hem på posten inom några dagar tillsammans med instruktioner för att aktivera. När de tre månaderna är över kan du teckna ett abonnemang för att behålla tjänsten, eller posta tillbaka klockan till oss – helt utan kostnad. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Beställ här

Omsorgsportalen

Omsorgsportalen är till för dig som vill bo kvar hemma längre och fortsätta leva självständigt med vetskapen om att din anhörig finns tillgänglig om något skulle hända. Larmklockan från Sensagon är bara en av många produkter från flera tjänsteleverantörer. Vi har tjänster som trygghetslarm och -kamera, påminnelsestöd och nyckelfria lås, som hjälper både dig och din anhörig att sova lugnt om natten. Läs mer här!

Vill du också kunna använda Omsorgsportalens tjänster?

Vi arbetar aktivt för att göra Omsorgsportalens tjänster tillgängliga i hela Sverige. Just nu finns Omsorgsportalens tjänster tillgängliga i: Boden, Eksjö och Finsång. Inom kort finns vi också i Karlstad, Kil, Arvika, Forshaga, Munkfors, Åmål, Årjäng, Hammarö, Tibro, Karlsborg, Tidaholm och Hjo. Vill du att vi också ska finnas där du bor? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi din kommun.

Erbjudandet gäller tom 2020-05-23.