Finspång ansluter till omsorgsportalen.se
30 Mars 2020

Finspång ansluter till omsorgsportalen.se

Vi är glada att nu kunna erbjuda digitala hjälpmedel och omsorgstjänster direkt hem till dig som bor i Finspång! Att bli äldre är en naturlig del av livet som de flesta av oss har förmånen att få uppleva. Det är också helt naturligt att behovet av stöd och omsorg ökar med stigande ålder, men det behöver inte innebära begränsad frihet och självständighet. Med digitala hjälpmedel kan du som användare bo kvar hemma och känna dig trygg. Via enkla lösningar som appar i mobilen kan du som anhörig få notiser om rörelsemönster ändras eller om en fallolycka registreras.

Vad är Omsorgsportalen?

Vi samlar tjänsteleverantörer inom digitala omsorgstjänster på vår marknadsplats omsorgsportalen.se. Tjänsterna kan beställas av användaren själv eller en anhörig direkt via portalen, initieras av hemtjänsten eller beställas som en kollektiv tjänst. Det krävs ingen bredbandsanslutning sedan tidigare utan tjänsterna levereras genom ett välfärdsbredband som ingår när du tecknar en tjänst. Du som användare, fastighetsägaren eller föreningen kan luta sig tillbaka medan vi sköter leveransen. Vi gör inte bara fastigheten mer attraktiv – vi gör den även till en säkrare plats för alla!

Beställ digitala omsorgstjänster

Här kan du läsa mer om de olika digitala omsorgstjänsterna som Sappa erbjuder. På Omsorgsportalen.se beställer du tjänster. Genom att ange din adress ser du vilka tjänster som vi kan leverera till ditt hushåll.