Rörelsemönster i app för anhöriga - Stor

  • Startpaket
  • Välfärdsbredband

Rörelsemönster i app för anhöriga - Stor

Moxiam
368 kr/mån1 800 kr i startkostnad
Bindningstid: 12 månader

Tjänsten ger anhöriga insikt i vardagen hos den boende genom tillhörande app som visar förändringar i den boendes rörelsemönster. Trygghetssystem med sensorer som känner av rörelser i hemmet och jämför rörelsemönstret med de vardagsrutiner som du normalt har. Anhöriga kan via appen enkelt se om allt verkar normalt eller om det sker förändringar.

Detta startpaket är för det större boendet med 5 rum eller fler.

Fullständig produktbeskrivning
Detta ingår i startpaketet
  • 1st Gateway
  • Välfärdsbredband
  • 2st Dörrsensor
  • 10st Rörelsesensor

Startpaket Rörelsemönster i app för anhöriga - Stor

Moxiam erbjuder en ständigt uppkopplad tjänst som ger äldre och anhöriga bättre insikt, ökad livskvalitet och sinnesro. Som anhörig kan du se förändringar i den boendes rörelsemönster. På så sätt kan man tidigt både förebygga situationer och skapa en mer harmonisk och trygg vardag.

Tjänsten Moxiam baseras på avancerade algoritmer och är ett självlärande system. Varje person är unik och tjänsten anpassar sig till individen automatiskt genom att individens, den boende, rörelsemönster registreras av sensorer. Efter knappt 2 veckor har systemet lärt sig hur personens vanor ser ut. Du som anhörig kan via mobil-appen enkelt se om allt verkar normalt eller om det finns avvikelser i nutid.

När du beställer ett Moxiam-abonnemang skickar vi ett paket med sensorer. I hemmet placeras sensorerna ut på strategiska ställen, en i varje rum samt en på ytterdörren. Sensorerna förser appen med rörelsemönster i nutid och möjlighet att avläsa historik.

Installationen är enkel – Du laddar ner Moxiam-appen och följer instruktionerna. Sensorerna monteras med medföljande självhäftande tejp, bara 2 sladdar att koppla in och du behöver inga verktyg.

Beskrivning 

Stor - 10 rörelsesensorer, 2 dörrsensorer

Kostnaden för installationspaketet (sensorer) för Moxiams startpaket är 1800 kronor. 

Artikelnummer: M-003