Trygghetslarm med GPS

  • Startpaket
  • Mobil anslutning

Trygghetslarm med GPS

Sensorem
300 kr/mån0 kr i startkostnad
Bindningstid: Ingen bindningstid

Trygghetslarm i form av en klocka som fungerar både inomhus och utomhus med möjlighet att larma genom en knapptryckning. Med inbyggd högtalartelefon och GPS som visar användarens position, kan hjälp snabbt tillkallas vid behov. Vid larm ringer klockan upp förvalda anhöriga och om ingen skulle svara kopplas samtalet till Sensorems larmcentral som är öppen dygnet runt.

Fullständig produktbeskrivning
Detta ingår i startpaketet
  • 1st Larmklocka med GPS
  • 1st Larmcentral Sensorem
  • 1st Mobil anslutning

Startpaket Trygghetslarm med GPS

Trygghetslarm med diskret design i form av en smartklocka. Bär den med dig runt handleden eller halsen vart du än går, trygg i vetskapen att du kan nå anhöriga, vänner, grannar eller larmcentral om du behöver hjälp. Vid larm kontaktas först dina förvalda kontakter och larmcentral kopplas in först om dessa inte svarar. Klockan kopplas upp via mobilnätet med ett SIM-kort och fungerar överallt.

Funktioner -
Du larmar med en enkel knapptryckning. Larmet kan aktiveras överallt även om klockan är satt i "standbyläge". Det går även att ringa till klockan som har ett inbyggt SIM-kort och fungerar som en mobiltelefon med högtalartelefon. Telefonnumret skickas med klockan vid beställning.

Klockan är vattentålig och går att duscha med.

Vid normal användning är batteritiden cirka 3 dagar och klockan laddas med medföljande laddare. 

Användarens anhöriga laddar ner tillhörande App på några sekunder och tjänsten inkluderar inloggning för upp till fem anhöriga. Läs mer under fliken "app" för att se fler funktioner, såsom historik och geostaket. 

Händelseförlopp vid larm -

  • Användaren trycker på trygghetslarmets larmknapp.
  • Förvalda anhöriga, vänner eller grannar får en larmnotis med GPS-position i Sensorem-appen.
  • Förvalda rings automatiskt upp via klockans högtalartelefon i bestämd ordning.
  • Om förvalda anhöriga ej svarar kopplas samtalet till Sensorems larmcentral som är öppen dygnet runt, alla dagar. Vid behov kan larmcentralen ringa SOS Alarm som tar ärendet vidare. 

Utförande -
Klockans standardutförande är med svart silkonarmband. Om du föredrar ett armband utan knäppning finns flätade textilarmband i färgerna svart, blått och grönt. Ange vilken färg på flätat armband du önskar i kommentarerna i kassan om du önskar ett sådant.

Artikelnummer: 2111