Synliga påminnelser i vardagen med app för anhöriga

  • Startpaket
  • Välfärdsbredband

Synliga påminnelser i vardagen med app för anhöriga

Sensagon
236 kr/mån0 kr i startkostnad
Bindningstid: 24 månader

Förebygg olyckor hos den boende med påminnelsepanelen som tydligt visar vad som i hemmet är av och på, öppet eller stängt. Med Påminnelsepanelen som start kan du själv bygga på de funktioner du önskar för ett tryggt boende. Som anhörig på distans kan man även få tillhörande notiser via appen, exempelvis när den boendes ytterdörr öppnas eller stängs.

Fullständig produktbeskrivning
Detta ingår i startpaketet
  • 1st Gateway
  • Välfärdsbredband
  • 1st Påminnelsepanel
Lägg till fler tillbehör

Startpaket Synliga påminnelser i vardagen med app för anhöriga

Välj själv vad du behöver bli påmind om i hemmet för ökad trygghet! 

Påminnelsepanelen visar på ett enkelt och pedagogiskt sett vad i hemmet som är av och på, öppet eller stängt. Informationen visas med olika symboler på panelen. Vilken information du vill ha styrs helt av vilka sensorer du väljer att köpa till. 

Om du väljer att utöka paketet med Sensagons larmklocka eller spisvakt så kan larm gå direkt till valda anhöriga via appen Pushover. Appen kostar 59 kr och laddas ner till berörda mobiler. 

All kommunikation sker trådlöst vilket gör både installation och användning enkel och flexibel. Displayen är diskret designad och kan placeras där den gör bäst nytta, vid ytterdörren, i sovrummet eller synlig från TV-fåtöljen. Sensagons system är väl beprövat och finns hos både privata och kommunala utförare. Kort och gott en enkel lösning för ett tryggare boende.

Artikelnummer: SEN01