Spisvakt stänger av spisen och meddelar anhöriga

  • Startpaket
  • Välfärdsbredband

Spisvakt stänger av spisen och meddelar anhöriga

Sensagon
313 kr/mån0 kr i startkostnad
Bindningstid: 24 månader

Stäng av spisen innan olyckan är framme genom spisvakten som automatiskt slår av strömmen om den boende lämnar spisen och rökutveckling uppstår. Även om olyckan är förhindrad kan det vara skönt att som anhörig få en notis genom appen.

Fullständig produktbeskrivning
Detta ingår i startpaketet
  • 1st Gateway
  • Välfärdsbredband
  • 1st Sensor Spis
  • 1st Person- och rökdetektor
Lägg till fler tillbehör

Startpaket Spisvakt stänger av spisen och meddelar anhöriga

Spisvakt som monteras i kökstaket, helt fristående från spisen, men stänger av spisen innan olyckan är framme. Lika enkelt som självklart. Spisvakten känner nämligen av om du lämnat köket och rökutveckling uppstår, vilket lätt kan hända om man kommer på andra tankar under matlagningen. Spisvakten är helt ur vägen och du som boende märker aldrig av den vid vanlig matlagning. Möjlighet att även meddela valda anhöriga via appen Pushover i mobilen att larmet har utlösts. Appen kostar 59 kr och laddas ner till berörda mobiler när ditt startpaket anländer.

För många är det viktigt att kunna bo kvar i sin lägenhet när de blir äldre. En trygghetsfaktor kan vara att känna sina grannar, en annan att hitta i sin närmiljö och att kunna behålla sina invanda rutiner. Många tillbringar mer tid hemma när de blir äldre vilket också ökar kraven på boendemiljön. Sensagons system är väl beprövat och finns hos både privata och kommunala utförare. Kort och gott en enkel lösning för ett tryggare boende.​

» Förhindrar bränder och olyckor

» Ökad trygghet

» Kan installeras vid nybyggnation eller som eftermontage

 

Artikelnummer: 625074