Påminnelsepaket

  • Startpaket

Påminnelsepaket

Sensagon
366 kr/mån0 kr i startkostnad
Bindningstid: 24 månader

Sviker minnet ibland? Påminnelsepanelen hjälper dig att komma ihåg. Startpaket som påminner dig om du glömt balkongdörren öppen eller kanske missat att slå av kaffebryggaren och strykjärnet.

Fullständig produktbeskrivning
Detta ingår i startpaketet
  • 1st Gateway
  • Välfärdsbredband
  • 1st Påminnelsepanel
  • 1st Sensor dörr/fönster
  • 1st Sensor Universal
Lägg till fler tillbehör

Startpaket Påminnelsepaket

Sensagon Påminnelsepaket är ett tryggt startpaket som påminner om du glömt låsa balkongdörren eller stängt av kaffebryggaren. Påminnelse sker på symbolpanelen som vanligtvis placeras vid ytterdörren eller i sovrummet, eller där den hjälper dig bäst.

Sensorer kopplade till symbolpanelen visar på ett enkelt och pedagogiskt sett vad i hemmet som är av och på, öppet eller stängt. Informationen visas med upp till sex olika symboler på panelen. Vilken information du vill ha styrs helt av vilka sensorer du valt utöver de som är inkluderade i startpaketet.

Möjlighet att få händelse aviserade direkt i mobilen till anhörig, vän eller granne får du genom appen Pushover. Appen kostar 59 kr och laddas ner till berörda mobiler.

All kommunikation sker trådlöst vilket gör både installation och användning enkel och flexibel. Displayen är diskret designad och kan placeras där den gör bäst nytta, vid ytterdörren, i sovrummet eller synlig från TV-fåtöljen. Sensagons system är väl beprövat och finns hos både privata och kommunala utförare. Kort och gott en enkel lösning för ett tryggare boende.

Artikelnummer: 625000