Moxiam Bas

  • Startpaket

Moxiam Bas

Moxiam
468 kr/mån0 kr i startkostnad
Bindningstid: 12 månader

Trygghetssystem med sensorer som registrerar avvikelser i rörelsemönstret hos den boende. Startpaketet inkluderar sensorer för det mindre boendet med 1-2 rum.

Månadskostnaden rabatteras efter bindningstiden med 100 kr/mån.

Fullständig produktbeskrivning
Detta ingår i startpaketet
  • 1st Gateway
  • Välfärdsbredband
  • 1st Dörrsensor
  • 5st Rörelsesensor

Startpaket Moxiam Bas

Moxiam erbjuder en ständigt uppkopplad tjänst som ger äldre och anhöriga bättre insikt, ökad livskvalitet och sinnesro. Som anhörig kan du se förändringar i den boendes rörelsemönster. På så sätt kan man tidigt både förebygga situationer och skapa en mer harmonisk och trygg vardag.

Tjänsten Moxiam baseras på avancerade algoritmer och är ett självlärande system. Varje person är unik och tjänsten anpassar sig till individen automatiskt genom att individens, den boende, rörelsemönster registreras av sensorer. Efter knappt 2 veckor har systemet lärt sig hur personens vanor ser ut. Du som anhörig kan via mobil-appen enkelt se om allt verkar normalt eller om det finns avvikelser i nutid.

När du beställer ett Moxiam-abonnemang skickar vi ett paket med sensorer. I hemmet placeras sensorerna ut på strategiska ställen, en i varje rum samt en på ytterdörren. Sensorerna förser appen med rörelsemönster i nutid och möjlighet att avläsa historik.

Installationen är enkel – Du laddar ner Moxiam-appen och följer instruktionerna. Sensorerna monteras med medföljande självhäftande tejp, bara 2 sladdar att koppla in och du behöver inga verktyg.

Artikelnummer: M-001